liefs,

Silvia

Beelden zetten de perfecte momenten stil en zorgen ervoor dat je die momenten voor altijd kunt bewaren. De momenten van intens geluk, emotie en liefde. De momenten die je vindt in de grote, maar vooral de kleine dingen. Een aanraking, een detail, een glimlach.

Ik geniet van deze, vaak spontane, momenten. Mensen en hun verhalen maken me blij. Net als goed eten en een mooi glas wijn. Ik hou van reizen, verschillende culturen en het ontdekken van nieuwe plekken, dichtbij en ver weg.

In 2012 trouwde ik met mijn grote liefde Elmer en beleefden we een droombruiloft in Italiƫ. In 2016 werd onze zoon Luuk geboren en in 2021 maakte onze dochter Evi ons gezin compleet. Ik ben een sucker for romance en verliefde mensen, jong en oud. En dankbaar dat bruidsparen mij een kijkje in hun liefdevolle wereld geven, dat ik met ze mee mag genieten en de speciale momenten voor ze mag vereeuwigen.


over mij

I LOVE YOU NOT

Vroeg opstaan, arrogantie, slechte grammatica, zeuren, drukte in de supermarkt,  volle wasmand, koud water, motregen, boerenkool, horrorfilms,
knallende ballonnen

I LOVE YOU

Noorwegen, sneakers, tulpen, pindakaas, Friends,
zoute popcorn, kerst,
droog shampoo, rode wijn, 
 Italiaans eten, truffelmayonaise,
latte macchiato, kinderboeken, muziek in de auto,
kaarsen, strand